Följ Strukton Rail

Pressmeddelanden 3 träffar

Nu kan du nominera till Strukton Innovation Award 2019!

Nu kan du nominera till Strukton Innovation Award 2019!

Pressmeddelanden   •   Jan 29, 2019 07:47 CET

Strukton Innovation Award delas ut vartannat år till en aktör inom järnvägsbranschen. Priset ska stimulera järnvägssektorn till innovativ utveckling som kan bidra till säkerhet, förbättrad arbetsmiljö, tillgänglighet, samt ökad kapacitet och/eller funktion i spår- och järnvägsanläggningar. Har du eller någon du känner medverkat till utveckling av järnvägssektorn i Norden? Nu kan du nominera.

Strukton Rail bygger ut Tvärbanan

Pressmeddelanden   •   Mar 22, 2017 10:42 CET

Strukton Rail bygger ut Tvärbanan med nya vändspår i Mårtensdal, Årstaberg och Alviks Strand. Arbetena sker i samband med installationen av Tvärbanans nya signalsystem mellan 26 mars och 30 juni 2017. Vändspåren kommer att bidra till ökad flexibilitet och turtätheten i trafiken.

Tunnelbanan Stockholmarnas livlina i snökaoset

Tunnelbanan Stockholmarnas livlina i snökaoset

Pressmeddelanden   •   Nov 11, 2016 12:06 CET

Efter ett dygn av snökaos ondgör sig frustrerade Stockholmsbilister över att snöröjningen inte fungerar. I tunnelbanan har dock trafiken rullat vidare trots snömängderna. Strukton Rail är underhållsentreprenören som ansvarar för tunnelbanan. Under ett dygn har man extrabemannat för att klara det extrema vädret. Och det lyckades. Med mindre förseningar har tunnelbanan varit i trafik även på natten.

Nyheter 1 träff

Invigning av projekt Söderåsbanan - etapp 2

Invigning av projekt Söderåsbanan - etapp 2

Nyheter   •   Jun 23, 2014 14:15 CEST

På uppdrag av Trafikverket ska Strukton Rail rusta upp hela Söderåsbanan mellan orterna Åstorp och Teckomatorp. Arbetet pågår under större delen av 2015 och torsdag 19 juni invigdes etappen av infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd. Det är en genomgående satsning som kommer att stärka skyddet för vägtrafikanter och öka Söderåsbanans kapacitet att ta emot fler, tyngre och snabbare tåg.

Bilder 1 träff

Söderåsbanan

Söderåsbanan

Under 2015 rustar Strukton Rail upp infrastrukturen på Söderåsbanan mellan Åstorp och Teckomatorp. Arbetet är fas 2 av 3 och uppdraget ko...

Licens Creative Commons erkännande
Ladda ner
Storlek

21,5 KB • 220 x 410 px